Αυτοβελτίωση

Αν θες να αλλάξεις αυτό τον κόσμο, αγάπησε.

Αν θες να αλλάξεις τον κόσμο, αγάπησε . Όπου ακουμπά το βλέμμα σου να ξαναγεννά την ομορφιά. Όπου αγγίζει το χέρι σου να ευωδιάζει.

Κοίτα τον κόσμο στα μάτια και αν δεις πράγματα που δεν σ’ αρέσουν , δες πως θα δυναμώσεις για να αντέξεις. Αν δεν τον δεις αυτό τον κόσμο, αν δεν τον χωρέσεις , θα γίνει εχθρό σου και θα σε καταδιώκει.

Και αν βλέπεις τους προγόνους του κόσμου τούτου, να στηρίζονται πάνω σου και αν ακούς τις φωνές τους να αναζητούν λύτρωση, άγγιξε αυτό τον κόσμο με το βλέμμα σου, ζέστανέ τον, και η ασχήμια θα καεί, γιατί η ασχήμια δεν αντέχει την φωτιά.

Αν θες να αλλάξεις αυτό τον κόσμο, αγάπησε. Και αν χρειασθεί να θυσιάσεις ότι τρέφει την ασχήμια του, κάντο. Θα πονέσει, μα θα σε ελευθερώσει από τα πρέπει του.

Αν θες να αλλάξεις αυτό τον κόσμο, άνοιξε την αγκαλιά σου στο πλάτος της φαντασίας σου, αλλά πρώτα πέτα τα βάρη σου. Γιατί αν αυτός ο κόσμος σε βρει βαρή θα σε ρίξει, για να σου θυμίσει πως είναι να σηκώνεσαι , να περπατάς και να πετάς. Μα και αν σε βρει να πετάς, χωρίς να ξέρεις πως, θα σε γκρεμοτσακίσει για να μάθεις το λόγο του πετάγματός σου.

Όπως θα τον δοκιμάσεις εσύ, έτσι θα σε δοκιμάσεις και αυτός και αν σε βρει αδιάφορο, θα σε αγνοήσει μέσα στην αδιαφορία σου. Αν σε βρει δυνατό θα σε δοκιμάσει για την αυθεντικότητα της δύναμή σου.

Αν θες να αλλάξεις τον κόσμο, αγάπησε. Κάνε το βήμα σου ποίημα που θα μεταμορφώνει, κάνε τη φωνή σου φωτιά που θα μετουσιώνει, κάνε τη ζωή σου έμπνευση .

Και αν έρθουν και σου πουν να σταματήσεις, γιατί η αλλαγή σου τους πονάει, μην τους πιστέψεις. Όσοι θέλουν να συντηρούν αυτό τον κόσμο, δεν τον αγαπάνε. Όσοι θέλουν να συντηρούν την ασχήμια, δεν είναι λάτρεις της ομορφιάς. Όσοι δεν θέλουν να αλλάξουν, δεν αγαπούν.

Αν θες να αλλάξεις αυτό τον κόσμο, αγάπα. Ξεκίνα να αγαπάς,… ξεκίνα από σένα.

Αν θες να αλλάξεις αυτό τον κόσμο, άλλαξε ότι δεν σου αρέσει σε σένα και αυτός ο κόσμος και ο άλλος κόσμος, θα τιμήσουν τις αλλαγές σου και η καρδιά σου θα απαλύνει και οι κόμποι θα λυθούν. Μια μέρα θα ελευθερωθείς και έτσι θα μπορείς να ελευθερώνεις.

Σοφία Καλαντζή – Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας

Η Σοφία Καλαντζή πραγματοποιεί το σεμινάριο «Η Δύναμη της Συγχώρεσης». Δείτε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top