Σκέψεις - Απόψεις

Να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Ποτέ μην προσπαθήσεις να κρύψεις αυτό που είσαι

Να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Ποτέ μην προσπαθήσεις να κρύψεις αυτό που είσαι. Η μόνη ντροπή είναι το να έχεις ντροπή. Πάντα να υπερασπίζεσαι αυτό που πιστεύεις. Πάντα να αμφισβητείς αυτό που σου λένε οι άλλοι.

Ποτέ μη μετανιώνεις για το παρελθόν. Είναι χάσιμο χρόνου. Υπάρχει κάποιος λόγος για όλα. Κάθε λάθος, κάθε στιγμή αδυναμίας, κάθε φρικτό πράγμα που σου συνέβη. Μάθε από αυτά. Ο μόνος τρόπος για να κερδίσεις τον σεβασμό των άλλων είναι να τους δείξεις ότι σέβεσαι τον εαυτό σου και το πιο σημαντικό, ότι κάνεις το κομμάτι σου και δεν απολογείσαι για αυτό που είσαι.

Ξέρω ότι μερικές φορές νιώθεις σαν να παραιτείσαι. Κάθε καινούργια μέρα που έρχεται βλέπεις ότι δεν αλλάζει κάτι στη ζωή σου. Όλοι οι μπελάδες της καρδιάς σου και οι ανησυχίες σου, δείχνουν να χειροτερεύουν. Αναρωτιέσαι γιατί όλα συμβαίνουν σε εσένα. Εξακολουθείς να αναρωτιέσαι γιατί δεν είσαι τυχερός όπως όλοι οι άλλοι. Συνεχίζεις να προσεύχεσαι στο Θεό, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει στις προσευχές σου. Τώρα, άρχισες να χάνεις την ελπίδα σου. Τώρα νομίζεις ότι ίσως τελικά ήταν γραφτό να ζεις έτσι ή κάποιος ίσως σε έχει καταραστεί.

Αλλά τι είναι αυτό που θέλω να σου πω φίλε μου; Δεν ήταν γραφτό σου να ζεις έτσι και δεν σε έχουν καταραστεί. Ο Θεός είναι σιωπηλός αλλά σε παρακολουθεί μέρα νύχτα. Ακούει τις προσευχές σου και έχει κάτι ξεχωριστό για εσένα. Απλά μείνε δυνατός, συγκεντρωμένος. Συνέχισε να προσπαθείς σκληρά και να προσεύχεσαι στο Θεό. Κράτα το στο μυαλό σου ότι δεν είσαι μόνος σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Βρισκόμαστε όλοι στη ίδια βάρκα. Για αυτό, μην παραιτείσαι αγαπημένε μου φίλε. Έρχεται σύντομα η δική σου ώρα.

 

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top