Αύρα - Ενέργειες

Γυναικεία αύρα και διαφορετικότητα

Η ανθρώπινη αύρα παρουσιάζει μεγάλη ποικιλλομορφία στον χρωματισμό και τις δονήσεις που εκπέμπει, κάνοντας κάθε άτομο ενεργειακά ξεχωριστό και μοναδικό- στην κυριολεξία δεν υπάρχουν 2 ίδιοι άνθρωποι ενεργειακά, ακόμα και αν είναι δίδυμα αδέρφια. Το κάθε αυρικό πεδίο αποτελεί από μόνο του μόνο ξεχωριστή κραδασμική ταυτότητα, σαν τα δαχτυλικά αποτυπώματα που ο καθένας έχει.

Εκείνο, ωστόσο, που μπορεί να διατυπωθεί γενικά για την ανθρώπινη αύρα είναι πως το γυναικείο ενεργειακό πεδίο είναι διαφορετικό από αυτό των αντρών, και γενικά λίγο πιο δυνατό και ανθεκτικό. Όντας αυτή που θα κυοφορήσει και θα φέρει στον κόσμο μία νέα ζωή, η γυναίκα χρειάζεται να έχει όσο το δυνατόν περισσότερη ενεργειακή δύναμη προκειμένου να προστατέψει όχι μόνο τον εαυτό της, αλλά και το ίδιο της το μωράκι.

Ως φορέας ζωής, η γυναίκα είναι αυτή που δημιουργεί νέες συνθήκες ζωής, αυτή που στηρίζει το οικοδόμημα της οικογένειας και το αναπτύσσει. Οι παλαιότερες κοινωνίες ήταν καθαρά μητριαρχικές, βασιζόμενες στην αντοχή και την εφευρετικότητα των γυναικών προκειμένου να διατηρηθούν ακμαίες οι δομές αυτών των κοινωνιών. Οι άντρες εξασφάλιζαν τα ως προς το ζην και προστάτευαν τους οικισμούς τους, όμως ήταν η ανθεκτικότητα και σταθερότητα των γυναικών που βοηθούσε να υπάρχει λειτουργικότητα στην εκάστοτε κοινωνία.

Παράλληλα, η αύρα της γυναίκας έχει μεγαλύτερη δύναμη υλοποίησης από αυτής του άντρα, γεγονός που την θέτει μπροστά σε μια μεγάλη ευθύνη: να έχει αντίληψη ως προς το τί θέλει να δει να πραγματοποιείται γενικά στην ζωή της. Είναι σημαντικό να έχει κατανοήσει την ίδια της την φύση με όλα της τα χαρακτηριστικά- το Γιν που χωρίς αυτό δεν μπορεί να εξισορροπηθεί το Γιάνγκ. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει και να εξελίξει τα χαρακτηριστικά της χωρίς να χρειάζεται να «μιμηθεί» συμπεριφορές ή αντιλήψεις που είναι αντίθετες της ρευστής, δημιουργικής της ενέργειας. Όταν η γυναίκα ευθυγραμμίζεται με τις αυθεντικές της ποιότητες, τότε η δημιουργικότητα, όπως και άλλες ποιότητες του Θηλυκού στοιχείου φέρνουν περισσότερη ισορροπία στον κόσμο.

Όλα αυτά δεν σημαίνουν πως η αύρα ενός άντρα υστερεί σε κάτι, ή ότι είναι πιο αδύναμη. Η διαφορά έγκειται στην ανθεκτικότητα και την ικανότητα υλοποίησης-χωρίς βέβαια να βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι άντρες δεν μπορούν και αυτοί να υλοποιήσουν ό,τι θέλουν. Η διαφορετικότητα δεν σημαίνει πως κάτι είναι καλύτερο από κάτι άλλο. Στην ανθρώπινη αύρα σημαίνει ότι υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες, που ο κάθε ένας- και σε αυτή την περίπτωση, το κάθε φύλο- καλείται να αντιληφθεί και να αξιοποιήσει. Και η γυναίκα καλείται να είναι δύναμη θετικής υλοποίησης και δημιουργίας όχι μόνο νέων γενιών, αλλά και νέων αξιών και ιδανικών, όλα σε συμφωνία με την αρμονία του Σύμπαντος.

Η Γιονίντα Ντρίζα είναι Ενεργειακή Θεραπεύτρια με πολυετή εμπειρία και συγγραφέας του βιβλίου “Η Εξέλιξη της Αύρας”, σχετικά με την εξέλιξη του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου

Πηγή: enallaktikidrasi.com

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top