Εναλλακτικά άρθρα

Οι 12 νόμοι του Κάρμα που μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα σας

Το Κάρμα είναι Σανσκριτική λέξη που σημαίνει ένα έργο ή μια πράξη. Οτιδήποτε λέμε ή κάνουμε είναι βασικά Κάρμα.

Κάθε φορά που αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε πράξη πραγματοποιούμε Κάρμα και το βγάζουμε στο σύμπαν. Και για κάθε Κάρμα υπάρχει μια αντίθετη αντίδραση, όπως ο νόμος της δράσης-αντίδρασης. Για να δείτε πως το Κάρμα μπορεί να αλλάξει την ζωή σας, συνεχίστε την ανάγνωση:

1. Ο πρώτος νόμος του Κάρμα δηλώνει πως οτιδήποτε κάνετε (σπείρετε), ακριβώς το ίδιο θα λάβετε (θερίσετε).

2. Δεν είμαστε σιωπηλοί θεατές στο ταξίδι της ζωής. Πρέπει συμμετάσχουμε ενεργά σε αυτή για να συμβούν πράγματα.

3. Το πρώτο βήμα για να αλλάξετε τον κόσμο ή κάτι άλλο είναι να αποδεχτείτε ότι υπάρχει.

4. Αν θέλετε την ανάπτυξη των εξωτερικών σας χαρακτηριστικών όπως της καριέρας ή των σχέσεων πρέπει πρώτα να αλλάξετε τον εαυτό σας.

5. Πρέπει να σταματήσετε να κατηγορείτε τους άλλος όταν κάτι δεν πηγαίνει όπως το σχεδιάσατε. Εσείς είστε υπεύθυνοι για την ζωή σας.

6. Δεν υπάρχει κάποια σημαντική στιγμή, όλα είναι μια αλυσιδωτή αντίδραση και όλα έχουν ίση σημασία.

7. Πρέπει να εστιάζετε την ενέργεια σας σε ένα πράγμα κάθε φορά. Οι πολυάριθμες εργασίες ίσως ακούγονται καλές αλλά είναι λιγότερο αποτελεσματικές.

8. Όταν δίνετε κάτι σε κάποιον ή στο σύμπαν, μην το σκέφτεστε και μην περιμένετε κάτι σε αντάλλαγμα.

9. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είστε παρόντες στο τώρα. Το να σκέφτεστε υπερβολικά το παρελθόν ή το μέλλον θα σας κάνει να χάσετε το εδώ και τώρα.

10. Όλα υπόκεινται σε αλλαγές, αλλά μπορούν να γίνουν όταν μάθετε από το παρελθόν.

11. Μην κάνετε τίποτα περιμένοντας το ίδιο ως αντάλλαγμα. Όταν μάθετε να αντλείτε αληθινή χαρά από την ίδια την πράξη και όχι επειδή περιμένετε κάτι σε αντάλλαγμα, τότε κερδίζετε την μεγαλύτερη ανταμοιβή.

12. Όλα στον κόσμο είναι τόσο σημαντικά όσο και το ποσοστό ενέργειας και σκληρής δουλειάς που κάνετε γι αυτά.

awakengr.com

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top